Een dynamische baan in de scheepvaart bij een wereldbedrijf?

Vlakbij Nijmegen, in Andelst, vind je Rijnaarde, één van de vijf ondernemingen die onderdeel uitmaakt van de K3 organisatie. Wie hier binnenstapt, weet meteen dat je in de wereld van scheepvaart bent beland. Een enorme scheepsbel en de afbeeldingen aan de muur versterken dat gevoel. Ondanks dat je hier vooral druk bellende en overleggende collega’s aantreft, zit de sfeer er altijd goed in. Het is een klein team binnen een organisatie met korte lijnen waardoor je snel kunt schakelen.

Wie weet maak jij straks onderdeel uit van dit team. Bekijk onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie.

Content Paragraphs

Rijnaarde gaat altijd verder

Voor iedere logistieke uitdaging is een oplossing, vinden wij. Bij Rijnaarde Global Trading & Logistics zetten we daarom net dat stapje extra om de goederen van onze klanten snel en veilig van A naar B te vervoeren. Zo zorgen we voor strakke logistieke operaties over water. Met veel plezier en expertise vervoeren wij droge en vloeibare goederen over de Europese wateren en ver daarbuiten.

Rijnaarde is onderdeel van de K3 organisatie. Een familiebedrijf in hart en nieren. Met alle ondernemingen en een verscheidenheid aan specialisaties in huis zou je denken dat er grote verschillen zijn. Niets is minder waar, want uiteindelijk werken we letterlijk en figuurlijk samen.

Onze vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Staat jouw droombaan er niet bij? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur daarvoor een mail naar Eline Glatz (HR Business Partner) via werkenbij@k3.nl. Of vul het open sollicitatieformulier in via de button.

Maak kennis met onze collega's

Hard werken met veel plezier. Zo doen we dat bij Rijnaarde. We houden van grappen maken, maar staan ook altijd voor elkaar klaar. Regelmatig organiseren we leuke bedrijfsuitjes. Maak hieronder alvast kennis met een paar collega’s.

René Nuij (walkapitein): “In mijn functie help ik de schipper met alles wat er bij de binnenvaart komt kijken: van veiligheid tot kwaliteit en van bemanning tot techniek. In mijn functie vind ik de combinatie van het buiten en op kantoor werken heel fijn. Rijnaarde is een leuk en dynamisch bedrijf. Er gebeurt altijd wel wat. Het team is open en eerlijk naar elkaar. Ik heb een vrije rol binnen het team en heb echt het gevoel dat ik onderdeel uitmaak van Rijnaarde, het voelt als thuis.”

Lees hier het verhaal van René. 

Bob Daanen (commercieel manager): “Het is een mooie sector met veel dynamiek. Je bent continu aan het schakelen en bijsturen. Het leuke is dat je veel mensenkennis op doet. In de scheepvaart gaat het vaak van generatie op generatie. Mensen werken vol passie in dit vak. Ik besef maar al te goed dat het heel machtig is om te zien wat je aan het doen bent. Jij zit achter een scherm en er gebeuren immense dingen in een haven.”

Lees hier het verhaal van Bob.

Mike Wissing (disponent): “Eigenlijk is ons werk vrij simpel: je verzorgt transport over water, ladingen moeten van A naar B. Maar het kent veel variabelen en dat maakt het uitdagend. De scheepvaart is een dynamische wereld. Het mooie is dat ik helemaal niet uit een schippersgezin kom zoals vaak wel het geval is in deze sector.”

Lees hier het verhaal van Mike.