We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van droge lading over water. In Nederland, de rest van Europa of ver daarbuiten. Met onze logistieke diensten gaan we graag elke transport- en bevrachtingsuitdaging aan. Bij ons draait logistiek om de snelste en veiligste manier om (bulk)goederen te vervoeren. En alles daartussen van A tot Z te regelen. Zo kunnen we jou compleet ontzorgen. Of het nu gaat om 1.200 ton, 16.000 ton of meer, over een korte of een afstand. Wij zorgen altijd voor de best passende oplossing voor jou.

Content Paragraphs

Kan niet, bestaat niet

Goede planningen maken, het nodige papierwerk in orde maken. En ervoor zorgen dat schepen op tijd worden beladen, kunnen vertrekken en op bestemming aankomen. Voor- en natransport en op- en overslag regelen. Je kunt 24/7 op ons rekenen.

Binnenvaart en zeevaart

Binnenvaarttransport, short sea transport, bulktransport en speciaal transport kennen voor ons geen geheimen. Binnen Nederland, in de rest van Europa of daarbuiten. Daarbij verzorgen wij de complete logistieke keten.

Rijnaarde schip vaart naar rechts met kolen

Opslag en overslag

We verzorgen graag de opslag en overslag van jouw goederen. Met ons uitgebreide netwerk van op- en overslaglocaties regelen we dat graag. We zorgen dat jouw goederen op tijd op de juiste op- of overslaglocatie zijn, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Voor- en natransport

Levering tot aan de deur per schip is niet altijd mogelijk. Hoe krijg je jouw lading in de haven of na het lossen naar het achterland? Wij regelen het voor- en natransport over weg of water graag voor je. Met ons netwerk van nationale en internationale (binnenvaart)schippers, wegvervoerders en agentschappen regelen wij dat jouw lading op tijd aankomt waar het moet zijn.

Duwbakkenverhuur

Op zoek naar een geschikte duwbak voor een korte of lange periode? Wij hebben verschillende formaten duwbakken te huur.

Liquid Barging

Ook voor het vervoer van vloeibare producten kun je bij Rijnaarde terecht. Rijnaarde Liquid Barging vervoert met nieuwe tankschepen vloeibare goederen over water.