Voor iedere logistieke uitdaging is een oplossing, vinden wij. Bij Rijnaarde Global Trading & Logistics zetten we daarom net dat stapje extra om jouw goederen snel en veilig van A naar B te vervoeren. Zo zorgen we voor strakke logistieke operaties over water. Met veel plezier en expertise vervoeren wij droge en vloeibare goederen over de Europese wateren en ver daarbuiten. Ons team staat dag en nacht voor je klaar.

Content Paragraphs

Van binnenvaart tot zeevaart, van op- tot overslag: wij regelen het!

We beschikken over een vloot schepen waarmee we jaarlijks meer dan zes miljoen ton aan goederen vervoeren over de Europese binnenwateren. Ook houden we ons bezig met zeevaart, opslag, overslag, voor- en natransport en de handel in grondstoffen voor de weg- en waterbouw. Bij Rijnaarde verzorgen wij het transport over water voor onze opdrachtgevers. Het zijn uiteenlopende transporten: van boomstammen tot stukgoederen, maar ook kolen, erts, klei en waterbouwstenen voor oeverprojecten. Door de uitbreiding met Rijnaarde Liquid Barging kunnen we ook vloeibare producten, zoals (bio)brandstoffen en chemicaliën veilig vervoeren.

Onze kennis en ervaring zetten we in

Op 17 februari 2003 werd Rijnaarde opgericht. 20 jaar geleden hielden we ons vooral bezig met binnenvaart. Tegenwoordig zijn we een enorme berg aan kennis en ervaring rijker. Rijnaarde Global Trading & Logistics is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf in logistieke dienstverlening dat verder gaat dan alleen vervoer over water.

We beschikken over een vloot schepen die in groottonnage variëren van 1.200 tot 7.000 ton. Met die totale laadcapaciteit van zo’n 100.000 ton vervoeren we elk jaar meer dan 6 miljoen ton goederen -droge én vloeibare- over de Europese binnenwateren.

Voor elke transportvraag een oplossing

We helpen je graag met zeevaart, opslag, overslag, voor- en natransport en de handel in grondstoffen voor de weg- en waterbouw. We kennen de weg en weten met onze (inter)nationale partners de juiste weg te vinden om de logistieke uitdaging van onze klanten aan te gaan.

Jij belt, wij regelen

Achter het succes van Rijnaarde zit ons hechte team. Stuk voor stuk professionals waarvoor het vervoeren van kolen, erts, hout, biomassa, bouwstoffen, staalproducten, gmp goederen en ook het transport van specifieke materialen geen geheimen kent. We houden graag korte lijnen en kunnen snel schakelen. Jij belt, wij regelen.

Samenwerken zit in onze natuur

Sinds oktober 2017 maakt Rijnaarde deel uit van de K3-organisatie. Vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier, milieu en landschap. Voor nu en voor de toekomst.

Op naar een duurzame binnenvaart

De binnenvaart is van nature al een schone vorm van transport, maar het kan altijd beter. Iets waar we ons bij Rijnaarde graag voor inzetten. Voor onze klanten én voor het milieu.