Jouw droge lading vervoeren over water? Met onze logistieke ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat (bulk)goederen op tijd, op de juiste locatie aankomen. Bij ons draait logistiek namelijk om de snelste en veiligste manier om (bulk)goederen te vervoeren over zee of over binnenwateren. In Nederland, de rest van Europa of ver daarbuiten.

Content Paragraphs
Rijnaarde schip vaart naar rechts met kolen

We zijn gespecialiseerd in binnenvaarttransport, short sea transport, bulktransport en speciaal transport. Jaarlijks vervoeren we zo’n 6 miljoen ton vracht naar de plaats van bestemming. Onze opdrachtgevers in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en verder weg weten ons te vinden voor elke logistieke uitdaging. Wij verzorgen de complete logistieke keten.

Met onze logistieke diensten gaan we graag elke transport- en bevrachtingsuitdaging aan. Of het nu gaat om 1.200 ton, 16.000 ton of meer, over een korte of een afstand. Wij zorgen altijd voor de best passende oplossing voor jou.

Altijd een passende oplossing

Kan niet, bestaat niet. We zorgen ervoor dat schepen op tijd worden beladen, kunnen verstrekken en op bestemming aankomen. Hiervoor maken we goede planningen en maken we het nodige papierwerk in orde. Je kunt 24/7 op ons rekenen.

Dit doen we ook voor jou