Ook voor het vervoer van vloeibare producten kun je bij Rijnaarde terecht. Rijnaarde Tankvaart vervoert met nieuwe tankschepen vloeibare goederen over water. Wij vervoeren (bio)brandstoffen en chemische producten veilig naar de plaats van bestemming. Binnen Nederland en naar Europese bestemmingen. Met onze logistieke diensten gaan we graag elke transport- en bevrachtingsuitdaging aan.

Content Paragraphs

Jouw vracht, onze zorg

Onze tankschepen voldoen aan de hedendaagse eisen en zijn bijvoorbeeld voorzien van dubbele wanden om vloeibare producten veilig te kunnen vervoeren. De MTS Trudy, Ariel, Aquate en Marie Jose zijn 85 meter lang en 9,50 meter breed. De laadcapaciteit is 1.600 ton. Daardoor zijn ze voor heel Europa inzetbaar. De schepen zijn zo gebouwd dat ze de lading kunnen verwarmen tot 90 graden. Hiermee is het vervoer van producten die verwarmd moeten blijven gegarandeerd.

Wij ontzorgen jou door het maken van goede planningen, het in orde maken van het nodige papierwerk en door ervoor te zorgen dat schepen op tijd worden beladen, kunnen vertrekken en op de plaats van bestemming aankomen. Onze medewerkers zijn gewend om te werken volgens de laatste standaarden en je kunt 24/7 op ons rekenen.

Duurzaam door schone motoren

De binnenvaart is van nature een schone vorm van transport, maar het kan altijd beter. Onze tankvaarschepen zijn daarom uitgerust met de nieuwste 'stage 5' motoren. Deze motoren zijn schoner en stoten aanzienlijk minder CO2 uit: tot 85% minder. Ook de NOx-uitstoot is 90% minder (fijnstofdeeltjes). 

Maatwerk voor jouw vervoersbehoefte

Graag helpen wij je bij het vinden van het schip dat bij jouw vervoersbehoefte past. We bieden bij langjarige samenwerkingen de mogelijkheid om een passend schip te bouwen en regelen de financiering. Het schip rusten wij uit met bemanning en equipment. 

Meer weten?

Neem contact met ons op. 

T: +31 (0)24 343 5333 E: operations@rijnaardetankvaart.com

Dit doen we ook voor jou

Droge lading (binnen- en zeevaart)

Lees meer