Rijnaarde gaat altijd verder

Op 17 februari 2003 werd Rijnaarde opgericht. Destijds hielden we ons vooral bezig met binnenvaart. 20 jaar later en een enorme berg aan kennis en ervaring rijker, is Rijnaarde Global Trading & Logistics uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf in logistieke dienstverlening dat verder gaat dan alleen vervoer over water.

Content Paragraphs

Voor elke transportvraag een oplossing

We beschikken over een vloot schepen die in groottonnage variëren van 1.200 tot 7.000 ton. Met die totale laadcapaciteit van zo’n 100.000 ton vervoeren we elk jaar meer dan 6 miljoen ton goederen -droge én vloeibare- over de Europese binnenwateren.

Ook houden we ons bezig met zeevaart, opslag, overslag, voor- en natransport en de handel in grondstoffen voor de weg- en waterbouw. We kennen de weg en weten met onze (inter)nationale partners de juiste weg te vinden om de logistieke uitdaging van onze klanten aan te gaan.

Onze drijvende krachten

Achter het succes van Rijnaarde vindt u ons hechte team. Stuk voor stuk professionals waarvoor het vervoeren van kolen, erts, hout, biomassa, bouwstoffen, staalproducten, gmp goederen en ook het transport van uw specifieke materialen geen geheimen meer kent. We houden graag korte lijnen en kunnen snel schakelen. U belt, wij regelen.

Samenwerken zit in onze natuur

Sinds oktober 2017 maakt Rijnaarde deel uit van de K3-organisatie. Vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier, milieu en landschap. Voor nu en voor de toekomst.

Bottom section wrapper

Werken bij Rijnaarde

Kun jij het aan? Een dynamische baan in een wereldbedrijf? Bekijk onze vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom!