Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Deze week nemen we afscheid van onze gewaardeerde collega, Roy Pel (directeur Rijnaarde).

Middle section

14 fantastische jaren

Roy: “Na 14 fantastische jaren heb ik besloten om de Rijnaarde-organisatie te verlaten om mijn ambities op een ander vlak te gaan verwezenlijken. De laatste periode zijn er nieuwe collega’s gestart die het stokje overnemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij samen met het team veel moois blijven brengen voor Rijnaarde. Graag wil ik alle collega’s van Rijnaarde en K3, én alle schippers en opdrachtgevers bedanken voor de prettige samenwerking. Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst!"

Namens het team van Rijnaarde en de K3 organisatie (waar Rijnaarde onderdeel van is), bedanken wij Roy voor zijn inzet, daadkracht en humor. We wensen Roy heel veel succes in de toekomst!

Opvolging

Onlangs zijn Jelle Mathon en Sander Willems gestart. Jelle als algemeen directeur bij Rijnaarde. Zijn kennis en ervaring brengt hij ook in bij Rijnaarde Tankvaart en zal daar directeur Rob de Leeuw versterken. Sander is gestart als commercieel directeur. Hij gaat zich vooral richten op alle bevrachtingsactiviteiten van Rijnaarde. Onze nieuwe collega's Sander en Jelle stellen we op een later moment uitgebreid aan je voor.