Net dat stapje extra zetten om jouw lading snel en veilig van A naar B te krijgen. Daar zetten we ons iedere dag voor in. Binnen Rijnaarde zijn we altijd ondernemend en in beweging. Natuurlijk omdat de dynamiek in de markt daarom vraagt, maar ook door onze eigen ambities. De afgelopen tijd hebben we niet stilgezeten.

Middle section

Dynamiek in de branche

Met veel plezier en expertise vervoeren wij droge en vloeibare goederen over de Europese wateren en ver daarbuiten. Ons team staat dag en nacht klaar om voor iedere logistieke uitdaging een oplossing te vinden en net dat stapje extra te zetten. De dynamiek in de markt vraagt om continu bijschakelen en vernieuwen. Uitbreiding en veranderingen zijn daarom nodig om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen.

Uitbreiding binnen Rijnaarde

Zo zijn er binnen Rijnaarde grote stappen gezet in de uitbreiding van onze slagkracht. Niet alleen een uitbreiding in onze bevrachtingsactiviteiten. Er is ook geïnvesteerd in schepen en uitbreiding van overige activiteiten. Naast de aankoop van eigen duwbakken en een aantal binnenvaartschepen voor droge lading hebben we onze organisatie ook versterkt en verbreed met het opzetten van Rijnaarde Tankvaart BV.

Ambities buiten vragen om ambities binnen

Om dit soort stappen te kunnen zetten, hebben we onze interne slagkracht versterkt en geoptimaliseerd. Een geoliede machine zorgt immers voor het optimaal bedienen van onze klanten. Dat is waar we iedere dag voor staan. De afgelopen periode heeft interim-directeur Maarten Tromp de interne organisatie al verder gestructureerd. De komende tijd heten wij een aantal nieuwe collega’s welkom.

We stellen graag aan je voor:

Op 5 juni is Sander Willems gestart als commercieel directeur bij Rijnaarde. Sander gaat zich met name richten op alle bevrachtingsactiviteiten van Rijnaarde. Vanaf 1 augustus start Jelle Mathon als algemeen directeur bij Rijnaarde. Jelle neemt na een inwerkperiode het stokje over van Maarten Tromp. Jelle zal zijn kennis en ervaring tevens inbrengen bij Rijnaarde Tankvaart en daar directeur Rob de Leeuw versterken.

Onze nieuwe collega's Sander en Jelle stellen we op een later moment uitgebreid aan je voor.

Andere uitdaging Roy Pel

Later dit jaar neemt onze huidige Rijnaarde-directeur Roy Pel afscheid van de Rijnaarde-organisatie. Roy: “Na 14 fantastische jaren heb ik besloten om de Rijnaarde-organisatie dit jaar te gaan verlaten om mijn ambities op een ander vlak te gaan verwezenlijken. Hoewel ik later dit jaar pas officieel afscheid zal nemen, zal ik er uiteraard voor zorgen dat de overdracht van mijn werkzaamheden soepel verloopt. Dit zal in nauwe samenwerking met de huidige en de nieuwe collega’s gebeuren.”

Optimale bediening van onze klanten

Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze uitbreidingen zowel binnen als buiten, nóg beter in staat zijn om onze klanten optimaal te voorzien in hun vraag.

Meer weten?

Heb je vragen over de uitbreiding en veranderingen? Wij staan je graag te woord. Neem contact op met jouw vaste contactpersoon binnen Rijnaarde of met Maarten Tromp via m.tromp@rijnaarde.com.