• nl
  • en
  • de

Over Rijnaarde

Rijnaarde Global Trading & Logistics

Rijnaarde Global Trading & Logistics is een particuliere logistieke dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Onze naam zegt het al: we zijn gespecialiseerd in mondiale handelsactiviteiten en logistiek. Uw transport – binnen én buiten Europa – is onze zorg. Ons professionele team staat dan ook dagelijks voor u klaar om uw logistieke zorgen op te lossen of begeleiding te bieden bij uw logistieke processen. Bovendien maken we ons hard voor een groene binnenvaart.

Rijnaarde is opgericht op 17 februari 2003. We beschikken over jarenlange expertise in de binnenvaartbranche en steunden daardoor bij de oprichting al op een enorme kennis en een zeer stabiel klantenbestand. Naast onze activiteiten in de binnenvaart ontwikkelden we ons tot een veelzijdig bedrijf waarin we ons bezighouden met binnenvaart, zeevaart, opslag, overslag, voor- en natransport, kortom de gehele logistieke keten. Daarnaast zijn we actief in de handel van bouwgrondstoffen.

Het team van Rijnaarde is klein en hecht en efficiency staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Jaarlijks vervoeren we een hoeveelheid van ca. 6.000.000 ton; we zijn inmiddels dan ook zeer bekend met onze vaargebieden zoals Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Sinds de oprichting in 2003 hebben we dan ook zeker niet stilgezeten.

En ook nu nog zijn we volop in ontwikkeling. In januari 2016 hebben we een nieuw bedrijf gestart in Duitsland, waar een professioneel team flink aan de weg timmert. Een maand later, in februari 2016, verhuisde de Rijnaarde-crew naar het huidige spiksplinternieuwe kantoor aan de Van Heemstraweg 64C in Beuningen Met dit nieuwe kantoor kunnen we de groei die we continu doormaken facilitair opvangen.

Wilt u meer weten over Rijnaarde? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over ons bedrijf!

Global trading

Rijnaarde is uw partner als het gaat om opslag of overslag van uw materialen in (zee)havens. Indien gewenst zorgen we direct voor een perfecte doorvervoering van uw producten naar uw fabriek of opslagterrein. Ook zijn we actief in de bouwstoffenhandel.

Logistics

Wij nemen u het volledige logistieke traject, voortransport, de opslag, overslag, het transport over zee, binnenwater en natransport graag uit handen. Met onze expertise kunnen we u voorzien van een onderbouwd advies, u begeleiden in de trajecten en uw logistieke zorgen volledig oplossen.